EHBO informatie

meer informatie omtrent de diverse EHBO opleidingen

Basis EHBO opleiding

Inhoud van de opleiding Eerste Hulp Bij Ongelukken: overeenkomstig de richtlijnen van het Oranje Kruis. Tijdsduur: 3 à 4 dagen of 6 tot 8 dagdelen. Toetsing door een team van het Oranje Kruis.

Vervolgopleiding EHBO

Met deze jaarlijkse opleiding blijven de cursisten competent en worden de cursisten zo nodig bijgeschoold in de nieuwste technieken en inzichten. Tijdsduur: circa 4 dagdelen.

Opleiding EHAK

Inhoud van de opleiding Eerste Hulp Aan Kinderen: overeenkomstig de richtlijnen van het Oranje Kruis. Tijdsduur: 2 a 3 dagen of 4 a 6 dagdelen. Toetsing door een team van het Oranje Kruis.

Vervolgopleiding EHAK

Inhoud van de opleiding Eerste Hulp Aan Kinderen: overeenkomstig de richtlijnen van het Oranje Kruis. Tijdsduur: 3 dagdelen. Toetsing volgens richtlijnen van het Oranje Kruis.

Workshop kinder EHBO

Deze workshop is bedoeld voor ouders, grootouders, verzorgers en overblijfkrachten van peuters, kleuters en basisschool leerlingen. De workshop wordt aangepast aan de behoeften en omstandigheden van de aanvrager, geheel volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis.

Op aanvraag kan er een bewijs van deelname verstrekt worden.

Algemeen

Tijdens de opleiding en de vervolgopleiding wordt er gewerkt met lotusslachtoffers die de praktijksituatie uitbeelden. Er wordt gebruik gemaakt van nieuw verbandmateriaal; tijdens de reanimatielessen wordt er 1 reanimatiepop ingezet per 3 cursisten en iedere cursist ontvangt voor de oefening een schoon gezichtsmasker.

aanmelden
Maatwerk vraag?