EHBO informatie

Op deze pagina geven wij u alle informatie over onze EHBO en EHAK opleidingen.

Basis EHBO informatie

De basisopleiding duurt 3 hele dagen, of 6 tot 8 dagdelen van 3 uur. De opleiding wordt afgesloten met een examen, afgenomen door een team van het Oranje Kruis.
De exacte duur van de opleiding is afhankelijk van het aantal cursisten en hun voorkennis. De opleiding is ingericht op een groepsomvang van minimaal 8 tot maximaal 12 cursisten
Inhoud van de opleiding Eerste Hulp Bij Ongelukken is volgens de richtlijnen van het van het Oranje Kruis.

Vervolgopleiding Eerste Hulp

Met deze jaarlijkse training blijven de cursisten competent en worden de cursisten zo nodig bijgeschoold in de nieuwste technieken en inzichten volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis.

Meld je direct aan voor de EHBO training

Opleiding EHAK

Deze opleiding, gericht op het herkennen en behandelen van letsel bij kinderen, duurt 3 avonden. De opleiding wordt afgesloten met een examen volgens richtlijnen van het Oranje Kruis. De exacte duur van de opleiding is afhankelijk van het aantal cursisten en hun voorkennis. De opleiding is ingericht op een groepsomvang van minimaal 8 tot maximaal 12 cursisten.

Inhoud van de opleiding Eerste Hulp Aan Kinderen: overeenkomstig de richtlijnen van het Oranje Kruis. Tijdsduur: 3 avonden a 2,5 uur. Toetsing volgens richtlijnen van het Oranje Kruis.

Vervolgopleiding EHAK

Inhoud van de opleiding Eerste Hulp Aan Kinderen: overeenkomstig de richtlijnen van het Oranje Kruis.

Meld je direct aan voor voor de opleiding van 3 avonden

Tip of aanrader voor kinderdagverblijven

Workshop kinder EHBO

Deze workshop is bedoeld voor ouders, grootouders, verzorgers en overblijfkrachten van peuters, kleuters en basisschoolleerlingen. De workshop wordt aangepast aan de behoeften en omstandigheden van de aanvrager, geheel volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis.
Op aanvraag kan er een bewijs van deelname verstrekt worden.
Workshop duurt 1,5-2 uur en kan verzorgt worden bij u op locatie.

Van der Kamp opleidingen EHBO BHV AED opleidingen

Algemeen

Tijdens de opleiding en de vervolgopleiding wordt er gewerkt met lotusslachtoffers die de praktijksituatie uitbeelden. Er wordt gebruik gemaakt van nieuw verbandmateriaal; tijdens de reanimatielessen wordt er 1 reanimatiepop ingezet per 3 cursisten en iedere cursist ontvangt voor de oefening een schoon gezichtsmasker.