Drugs Effecten, Risico’s en Eerste hulp

Op deze pagina geven wij u onze informatie over workshops en trainingen met betrekking tot drugs effecten, risico’s en eerste hulp. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen, mailen of een bericht sturen via ons contactformulier

Workshop: Help mijn kind gaat stappen

Deze workshop is bedoeld voor ouders, verzorgers, leraren of mensen werkzaam in het jeugdwerk met kinderen in de leeftijd van 11 tot 18 jaar.

Er wordt aandacht besteed aan de populaire drank en drugs onder jongeren van dit moment, er is ruimte tot het stellen van vragen en er wordt actief met de stof gewerkt.

De workshop duurt 1,5 – 2 uur en kan verzorgd worden bij u of bij ons op de locatie. Groepsgrootte minimaal 8, maximaal 12 deelnemers.

Drugs, effecten, risico’s en eerste hulp verlening:

Deze training is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in het uitgaanscircuit en bij evenementen, zoals horeca- of securitymedewerkers, en taxichauffeurs. De cursisten ontvangen informatie over het gebruik van drank en drugs in het uitgaanscircuit, over de gezondheidsverstoringen die daar het gevolg van kunnen zijn en hoe in die gevallen hulp kan worden geboden.

De trainingen worden verzorgt volgens richtlijnen van het Medical Effects.

Instructeur/lotus Drugs, effecten, risico’s en eerste hulp:

Ook is er een mogelijkheid om de cursus Instructeur Drugs, Effecten, Risco’s en eerste hulp te volgen, of een cursus Lotus. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met info@vanderkampopleidingen.nl

Van der Kamp opleidingen EHBO BHV AED opleidingen

AZADI

Wij organiseren bij voldoende deelnemers ook de opleidingen Acute Zorg Alcohol en Drugsincidenten.

Mail naar info@vanderkampopleidingen.nl